Installation av laddplatser i P-huset

 

Tiden går fort och det närmar sig en viktig aktivitet som styrelsen har fattat ett beslut om. Efter en lång utvärderingstid har vi äntligen fattat ett styrelsebeslut och valde en leverantör för installationen av laddstolpar. Leverantören heter Waybler och kommer genomföra en installation av 76st laddplatser i vår P-huset. Dem laddboxarna som vi kommer att få är anpassade för laddning av elfordon samt kan även användas som motor/kupévärmare.

 Installationen kommer att ske under v.46-v.47. Under v.46 kommer bottenvåning att omhändertas av Waybler och det ställer lite krav på oss som har sina bilar parkerade där. För att kunna utföra arbete kommer installatörer behöva arbetsyta vid väggen ca.1–1,5meter. Eftersom vi har inga lediga platser är det en utmaning. Vi i styrelsen tänkte att göra på följande sättet för att tillgodose behovet:

- Alla bilar på vänster sida från infarten ska parkeras ute under dagtid samt på andra parkeringar runt om i område, betalparkeringar, grusparkering vid Flemingsbergsstation (den är grattis för tillfället). Det som är viktig att tänka på är att inga bilar står och blockerar räddningstjänstvägarna. Det är vägarna bakom bommarna, vägen mot Visättra Ängar 2 dvs. förbi andra våning av p-huset mot grannbostadsrättsförening.

Alla bilar på höger sida ska rulla fram 1 - 1,5 meter från väggen så att installatörer har arbetsyta bakom bilarna.

Det som är också viktigt att känna till är att de motorcykelparkeringarna som är lediga kommer att användas för förvaring av material som installatören kommer att lämna över under nätterna, därför är det viktigt att parkera sina bilar inom parkeringsrutan.

Vi kommer att försöka kontakta alla berörda men hjälp oss gärna och ta del av denna informationen och agera enligt instruktionerna.

Under de veckorna kommer styrelsetelefon 070 893 42 37 vara på och någon från styrelsen tillgänglig för att svara på frågor.

Styrelsen